Elektrische barbecues

De E-volutie in de wereld van barbecueën: de optimale oplossing om ook op balkon en terras van een perfecte avond te kunnen genieten. Eenvoudig de stekker in het stopcontact steken en het genieten kan beginnen. Dankzij de hoge prestaties van deze barbecue geven ook onze elektrische barbecues gegarandeerd de echte barbecuesmaak!


Gegarandeerde barbecuesmaak


We hebben het getest: ook de professionals proeven geen verschil tussen gegrilde gerechten van de Weber elektrische barbecue en van de Weber gas- of brikettenbarbecue. Geen wonder, want wanneer het om smaakbeleving gaat telt alleen de warmte die in de barbecue bereikt wordt. Met onze krachtige elektrische barbecues worden hoge temperaturen makkelijk bereikt. Het gietijzeren grillrooster zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en zorgt voor de typische grillmarkering op het gerecht. Zo bieden ook de elektrische barbecues van Weber veel barbecueplezier; daarbij zijn ze bijzonder gemakkelijk en schoon.


Energiebewust genieten


Ook bij het E-grillen wordt de vraag over energieverbruik gesteld. Op de hoogste stand verbruikt een Weber elektrische barbecue 2,2 kilowatt met een prijs van 20 eurocent per kilowattuur. Daardoor liggen de energiekosten rond de € 0,44 per uur. Door met een gesloten deksel te barbecueën blijft de warmte behouden en vermindert het stroomverbruik ook nog eens aanzienlijk.


Nog een pluspunt


De elektrische barbecues zijn niet alleen zeer geschikt voor balkons en terrassen, maar bij uitstek ook voor kleine balkons in het midden van de stad. Daar waar het barbecueën op gas en briketten meestal ongewenst is, zijn de elektrische barbecues van Weber de ideale oplossing. Een perfecte combinatie van originele barbecuesmaak en moderne lifestyle.


Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren