Gasbarbecues

Grillen als een professional: de gasbarbecues van Weber zijn de eerste keuze voor de 'frequente-griller'. De traploos regelbare warmte is in een handomdraai klaar en ook het schoonmaken van het grillrooster door het zogenaamde 'schoonbranden' is bijzonder gemakkelijk. Van mobiele, compacte gasbarbecues tot aan de grote gasbuitenkeukens voor de professionele outdoor-kok. Ook bij de gasbarbecues van Weber is er voor iedereen wat wils.Barbecueën op gas


Een model uit de Q-200 serie gebruikt maximaal 260 gr gas per uur - dit betekent dat de brandduur bij de grootste gasflessen (van 10 kg) maar liefst 41 uren is. In de realiteit hoeft de gasbarbecue natuurlijk niet constant op de hoogst mogelijke stand staan. Door het gas op de juiste manier te gebruiken duurt het nog langer voordat u de gasfles hoeft om te wisselen. Het gasverbruik is ook lager door het doordachte design van de branders en de deksel van Weber barbecues.


Aanhoudend barbecueplezier met een veiligheidscertificaat


Weber gasbarbecues voldoen aan de hoogst mogelijke veiligheidstandaarden binnen de EU en zijn gecertificeerd door een onafhankelijke openbare instantie. De gasleidende onderdelen zijn voorgemonteerd en getest om onjuiste installatie te voorkomen. Daarnaast voorziet Weber de barbecue ook van nieuwe slimme ideeën voor een gemakkelijk en veilig gebruik. Een voorbeeld is de 'gas-catcher', het ontstekingsysteem van de gasbarbecues: probleemloos de barbecue ontsteken zelfs bij hoge windsnelheden. In de gas-catcher wordt gas opgevangen en deze wordt veilig tot ontsteking gebracht. Ook de hedendaagse gasfles is door middel van technische voorzorgsmaatregelen geheel veilig.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren