UPS access point

UPS afhaalpunt

Als Tuincentrum Drunen hebben wij ervoor gekozen om een extra service aan te bieden: UPS Afhaal punt. Tijdens onze openingstijden kunt u bij ons de bestelde pakketten afhalen en, indien nodig, ook retour brengen. Zorg voor een vlotte afhandeling wel voor een correct gesloten pakket. Om veiligheidsredenen mogen en kunnen wij geen aangeleverde pakketen dichtmaken. Houdt er ook rekening mee dat het kan zijn dat u moet betalen voor het retour sturen van een pakket, de webshop waar u het besteld heeft kan u daar meer over vertellen.

Wat houdt UPS in?

Voor nog meer specifieke informatie en het volgen van uw pakketen verwijzen wij u graag door naar www.kiala.nl

Pakjes ontvangen & terugsturen waar & wanneer het u uitkomt!

U bestelt op afstand (bijvoorbeeld via internet) bij H&M, Esprit of Klingel? Vanaf het moment dat uw pakket is verzonden, wordt het binnen 48 uur geleverd in een door u gekozen Kiala afhaalpunt. Op die manier kunt u uw pakket afhalen op het tijdstip en de plaats van uw keuze.

Pakjes verzenden op een eenvoudige en voordelige manier!

U verkoopt op eBay of andere verkoopsites? U verstuurt pakjes naar uw oom in Rotterdam, of naar een zakenrelatie in Frankrijk? Met Kiala verstuurt u uw pakjes voortaan voordelig, in alle eenvoud waar en wanneer u wilt binnen Nederland